JocuriNoutati

De astăzi 𝐍𝐞𝐞𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐒𝐩𝐞𝐞𝐝​​™ 𝐇𝐞𝐚𝐭 se lansează global

0
Need for Speed Heat

Astăzi, EA – Electronic Arts lansează oficial 𝐍𝐞𝐞𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐒𝐩𝐞𝐞𝐝​​™ 𝐇𝐞𝐚𝐭 !
Este cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video care va fi disponibil global pe 𝑃𝑙𝑎𝑦𝑆𝑡𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛® 4, 𝑋𝑏𝑜𝑥 𝑂𝑛𝑒 𝑠̦𝑖 𝑂𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛™ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑃𝐶.

Cursele se vor desfășura într-o lume nouă numita Palm City, unde competitorii își pot alege propriul mod de joc: fie urca în ierarhii prin participarea la evenimente consacrate pentru a căștiga bani pe timpul zilei, fie rișca totul pentru reputație și recompensele mari, în cursele derulate noaptea.

Fun fact !

Electronic Arts Romania este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în țara noastră și unul dintre cele trei studiouri la nivel global unde este dezvoltat NFS, alături de studiourile EA din Göteborg și Guildford. EA România este prezentă local din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum #FIFA, Need for Speed și #UFC.

În Need for Speed Heat, fanii se vor afla la volanul unora dintre cele mai emblematice mașini din lume, printre care și noi modele Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche și Polestar 1 – fiind si prima mașină hibrid-electrică de performanță, aflată la debutul în jocuri video

Pentru prima dată în istoria francizei, Need for Speed HeatTM oferă posibilitatea de a-ți personaliza propriul personaj, pornind de la 12 avataruri prestabilite, ce pot fi adaptate în amănunt, în funcție de preferințele și stilul fiecărui jucător precu: imbrăcămintea și accesoriile de la branduri renumite, respectiv Adidas, Givenchy, PUMA, etc.

Jocul se desfășoară într-o lume urbană nouă, luminoasă, dar care devine un loc de joacă periculos odată ce soarele apune și este înlocuit cu luminile de neon. Inspirat de Miami, un oraș vibrant, cunoscut pentru amestecul multicultural de muzică, artă stradală originală și lumini nocturne uluitoare, Palm City este paradisul oricărui pilot de curse stradale. Ziua și noaptea se află în centrul evoluției în Need for Speed Heat. Pe parcursul zilei, jucătorii participă la cursele consacrate pentru a-și crește veniturile. Noaptea, ei trebuie să se întreacă în curse ilegale pentru a se remarca și a-și crește reputația. Când soarele apune situația se încinge, însă cei neînfricați vor fi recompensați pe măsură.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Navitel R200NV – compactă și smart

Previous article

Black Friday 2019 la eMAG – noi informații

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Jocuri