RecomandariDiverseHardwareRetail

Acum este sansa ta de a deveni cu adevărat GAMER

0
59 / 100
Dacă ești în căutarea unui echipament profesionist de gaming, acum este sansa ta de a le găsi pe toate într-un singur loc.

PCgarage.ro a dat drumul campaniei “Vrei să fiu … de gaming?” unde pune la bătaie sute de produse dedicate acestei zone, valabilă începând cu 10-14 februarie cu reduceri de până la 60%.

Această campanie, reprezintă soluția ideală pentru găsirea cadoului perfect. Alegerea unui joc care să poată fi jucat în doi, poate fi o surpriză inedită, iar vizionarea unui film, precum Assassin’s Creed: Codul Asasinului, Lara Croft: Tomb Raider, Resident Evil, Warcraft sau Final Fantasy poate veni în completare pentru a petrece ziua perfectă. Înnoirea sau completarea echipamentului hardware reprezintă o idee la fel de bună, de aceea consolele PlayStation 4 și Xbox One S cu joc inclus și gamepad extra se încadrează perfect în această categorie.

Aceștia au adăugat oferte din toate categoriile de la jocuri, căști audio, tastaturi, mouse-uri, scaune de birou, laptop-uri de gaming, PC-uri de gaming, monitoare de gaming și lista continuă (le puteți vedea pe toate aici).

Pe scurt:

Dacă jumătatea ta este pasionată de jocuri online și îi place această activitate de destindere când se află acasă, cu siguranță i-ai putea face un cadou până de Valentine’s Day.

Ce au la super ofertă? Iată-le mai jos:

Best promo tastaturi gaming:

Oferta include şi echipamanete pentru comunicarea cu partenerii de joc aflați la distanță, precum o serie de căști de gaming compatibile cu PC-uri, console și chiar Nintendo Switch sau smartphone-uri.

Best promo căşti de gaming:

Important când petreceți mult timp în fața PC-ului, protejați-vă ochii, fapt pentru care, PC Garage include o serie de ochelari de gaming dezvoltați cu acest scop. Evident, nu lipsesc nici soluțiile VR, precum Oculus Rift S, HTC Vive Cosmos sau Vive PRO.

Poate cea mai indicată soluție de a avea cea mai bună experiență de joc, este să dispui de un sistem de gaming complet, lucru pe care PC Garage ne ajută cu câteva oferte foarte atractive, fiind gata asamblate și testate de specialiștii PC Garage.

Ce veți regăsi în ofertele acestora:

Conțin configurații pentru toate bugetele și toate cerințele, axate pe combinații de componente precum Ryzen 5 3600 și RTX 2060, Ryzen 7 3700X și RX 5700 XT, i7 9700K și RTX 2060 SUPER sau i5 9400F și GTX 1660 Ti. Tot aici, un monitor cu rata de reîmprospătarea de până la 240Hz și timp de răspuns de 1ms, tehnologii FreeSync, G-Sync și panou de tip IPS, TN sau VA poate îmbunătăți semnificativ performanțele unui jucător.

Best promo sisteme si monitoare de gaming:

Best promo laptop de gaming:

Ar trebui sa ne bucure pentru ca avem la dispozitie pe platforma online PC Garage un numar de peste 128 de modele de laptop-uri de gaming cu sisteme de calcul portabile, cu diagonală de 15” sau 17”, procesor AMD sau Intel, placă video GeForce sau Radeon, memorie RAM de până la 32GB și soluție de stocare SSD sau HDD.

Ce trebuie sa stii:

Campania “Vrei sa fiu … de gaming?“ include produse pentru toate gusturile și reduceri pentru toate bugetele. Clienții nu trebuie decât să le adreseze partenerilor întrebarea corectă – “Vrei să fiu tastatura ta de gaming? … mouse-ul tău de gaming? … consola ta de gaming? .. sistemul sau laptopul tău de gaming?” – pentru a avea certitudinea că au ales inspirat.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicată:

https://www.pcgarage.ro/vrei-sa-fiu-a-ta-de-gaming-2020/

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Seria Samsung Galaxy S20: preț, specificații și informații utile

Previous article

PC Garage oferă cadou nu mai puțin de 200 asamblări Standard și Gold

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Recomandari