EvenimenteBrandsHuawei

Află tot ce s-a întâmplat la noul Huawei Experience Store !

0

Din articolul anterior, v-am informat că pe dată de 27.07.2019, Huawei își va deschide în incinta mall-ului Băneasa Shopping City, cel mai mare Experience Store din România pe o suprafata de 93 mp și care se remarcă prin design-ul său premium și elegant.

Inaugurarea noului magazin Huawei din Mall Baneasa Shopping City

Ei bine, am fost prezenți la inaugurarea acestuia și suntem dispuși să vă spunem ce s-a întâmplat și înainte de marea deschidere, respectiv la conferința de presă înaintea primirii publicului în magazin.

Conferinta de presa

Aceștia ne-au prezentat cele mai noi gadget-uri și dispozitive ale lor, precum Huawei Mate 20X 5G, Huawei P Smart Z, laptop-ul ultraportabil HUAWEI MateBook X Pro, ceasurile smart Watch GT active, și multe alte accesorii pe care le puteam găsi la ofertă doar în perioada 27-28.07.2019 .

Totodată, ne-a fost prezentat de către Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei CBG România, noul telefon/tabletă pliabil numit și Huawei Mate X.

Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei CBG România

„Suntem incantati sa deschidem in Romania cel de-al treilea spatiu unde consumatorii si fanii Huawei vor putea descoperi si interactiona cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastra. Deschiderea Huawei Experience Store vine sa confirme interesul si increderea consumatorilor romani in produsele Huawei”

a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania

Noul magazin dispune de peste 500 de produse din care poți alege sau poți face cadouri persoanelor dragi.

Acesta se află la etajul 1 lângă Cinema.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Transformă o casă normală într-una inteligentă, cu un buget redus.

Previous article

Un nou update major pentru seria de telefoane Galaxy S10

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Evenimente