SamsungBrandsEvenimenteHardwareNoutatiTableteTechTelefoane

Așteptarea a luat sfârșit, Samsung Galaxy Fold va fi pus în vânzare în luna septembrie

0

Primul smartphone pliabil Samsung

Acesta intra în vânzare din luna septembrie, după ce problemele cu dispozitivul au întârziat lansarea sa inițială. Lansarea noului telefon Samsung trebuia să aibă loc în luna aprilie. Telefonul va avea un preț de 1800  £ in jur de 9537 RON.

“Samsung și-a acordat timpul necesar pentru a evalua pe deplin designul produsului, pentru a face îmbunătățirile necesare și a efectua teste riguroase”, a declarat compania.

O explicație pentru ecranele sparte pare să fie faptul că unii recenzori au înlăturat o peliculă despre care credeau că este un strat de protecție obișnuit. Îmbunătățirile telefonului includ extinderea stratului protector și consolidarea zonei balamalei cu noi capace de protecție.

Din cauza acestei probleme Samsung a înregistrat o scădere a vânzărilor de smartphone și se confruntă cu o concurență crescută din partea rivalilor, din China.

Deciziile luate de Huawei în urma acțiunilor guvernului Statelor Unite cred ca a impulsionat compania, asa ca ne asteptam la o concurenta serioasă pentru Samsung Galaxy Fold.

TOP 3: Aplicatii Must Have pentru telefoanele cu Android #1

Previous article

Sprijinul din partea companiei Google pentru persoanele cu handicap locomotor.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Samsung