AsusBrandsPeriferice

Asus ROG a lansat căștile intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C

0

ASUS ROG ne prezintă noile căști intra-auriculare destinate gamerilor care sunt dotate cu control pe fir și conector USB-C. Acestea oferă o experiență audio la superlativ, izolând zgomotele nedorite din exterior și oferă o conectivitate multi-platformă.

Căștile Asus ROG Cetra pot fi conectate la mai multe dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, PC, Mac cât și Nintendo Switch.

Asus ROG Cetra dispun de mai multe tehnologii de ultima generație pentru a crea un sunet mai natural, o redare mai bună a înaltelor și o gamă mai largă și fără distorsiuni a frecvențelor scăzute  când ne jucăm jocuri, ascultăm muzică sau altă redare audio, iar aici ne referim la Active Noise Cancellation (ANC) dezvoltată împreună cu Sony și inovatorul Ambient, făcând că distragerea atenției ale altor zgomote exterioare să fie aproape de zero, dar și permite instantaneu pătrunderea sunetelor din lumea exterioară printr-o simpla apăsare de buton pe controlerul pentru activarea modurilor ANC și Ambient de pe fir, atunci când este nevoie.

Oferă un răspuns în frecvență larg de 20 – 40 kHz, difuzoarele exclusive de 10 mm ASUS Essence redau o coloană sonoră optimizată pentru jocuri și bași puternici, pentru o experiență audio excepțional de captivantă și detaliată.

Căștile Asus ROG Cetra, dispun de o personalizare cu iluminare subtilă a emblemei ROG pe fiecare cască făcând să arate mai agresive și perfecte pentru un gamer.

🛒 Le puteți achiziționa de aici : Casti ASUS ROG Cetra – 529,00 lei

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

LG va debuta la CES 2020 cu televizoare „Real 8K”

Previous article

Următorul Unpacked de la Samsung va fi pe 11 Februarie

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.