BrandsHardwareRetail

BenQ lansează PhotoVue SW321C – monitorul 4K de 32 inch pentru fotografi

0

BenQ, tocmai a anunțat că au lansat monitorul pentru fotografi PhotoVue SW321C.

Acesta vine echipat cu un ecran 4K UHD de 32” și tehnologie Paper Color Sync, care sincronizează culorile de pe ecran cu cele de pe print. Mulțumită tehnologiei exclusive AQCOLOR și uniformității ecranului calibrat de profesioniști, SW321C asigură fotografilor platforma perfectă pentru editarea precisă a fotografiilor și reproducerea întocmai a acestora pe hârtie.

SW321C oferă utilizatorului nivelul de performanță de care acestia au nevoie, alături de instrumentele necesare pentru managementul culorilor, asigurând în acest fel un nivel de calitate ce simulează fotografia tipărită.

Pentru a aduce îmbunătățiri consistente faţă de monitoarele profesionale existente pe piață, SW321C adoptă tehnologii suplimentare de reducere a reflexiilor și strălucirii ecranului, rezultatul fiind obţinerea unei imagini apropiată ca aspect de hârtie, perfectă atunci când este folosită împreună cu funcția Paper Color Sync.

Fiind un monitor profesional echipat cu tehnologie AQCOLOR, SW321C oferă o acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB, 95% pentru DCI-P3 și 100% pentru sRGB. Prin intermediul unei adâncimi de culoare pe 10bit și a unei palete 3D pe 16bit, acesta produce culori impecabile, cu o acuratețe Delta E≤2, oferind totodată tehnologia specială de compensare a uniformității. Ca dovadă a reproducerii unor culori consistente, calibrate cu ajutorul soluției hardware încorporate, fiecare SW321C este acompaniat de un raport de calibrare individuală și de certificările CalMAN / Pantone.

Pentru a susține fotografii și pasionații de fotografie DSLR care lucrează și cu conținut video, SW321C suportă în mod nativ formatele video 10bit 4:4:4 și 4:2:2, precum și tehnologiile HDR10 și HLG, asigurând în acest fel o calitate video cât se poate de realistă.

Funcția GamutDuo cu care este prevăzut SW321C permite redarea alăturată a aceleiași imagini, dar în două spații de culoare diferite, precum Adobe RGB și sRGB. Tot aici, modul alb/negru oferă o pre-vizualizarea a efectelor din filme înaintea ajustării culorilor. Toate aceste moduri de culoare pot fi schimbate deosebit de rapid, folosind telecomanda BenQ Hotkey Puck G2, ce optimizează eficiența în utilizare.

Pe deplin operabil prin conectarea unui singur cablu USB-C pentru conținut video, audio și alimentare, SW321C este echipat atât cu un suport ce permite ajustarea pe înălțime, cât şi cu binecunoscutul shading hood, ce împiedică lumina ambientală să cadă direct pe ecran.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

ELKO România anunță disponibilitatea noilor Gateway-uri Moxa IIoT

Previous article

Leaks cu prototipul TCL – telefonul cu ecran slide-out

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands