BrandsHardwareRetelistica

Brother vine cu noi soluții de scanare mobile

0
Brother Scaner DS920DW
Brother Scaner DS920DW
81 / 100

Brother, a prezentat o nouă gamă de echipamente mobile de scanare, ideale pentru digitalizarea rapidă a documentelor în deplasări, departe de tehnică de calcul complexă de la birou.

Tehnica de calcul modernă a oferit soluția acestei dileme, oferind posibilitatea digitalizării documentelor, pentru o arhivare, inventariere și accesibilitate facilă a acestora.

Brother a creat seria DS de scannere mobile, concepute pentru cei care lucrează mult pe teren. Acum producătorul anunță o înnoire a gamei, prin introducerea a trei noi modele: DS-940DW, DS-740D și DS-640.

Noile echipamente oferite de Brother vin cu un design ergonomic și compact cât și ușor de utilizat, fiind transportate cu ușurință oriunde și pot fi operate de orice categorie de utilizatori, indiferent că sunt oameni de vânzări, angajați în logistică sau în domeniul medical. Iar flexibilitatea este extinsă de varietatea mediilor care pot fi scanate, de la documente pe hârtie în format A4, până la carduri de identificare din plastic.

Noile modele vin cu o performanță de top, o viteză de scanare de 15PPM la o rezoluție de 300DPI cu ajutorul rolelor ultra-performanțe, conexiune USB 3.0 pentru o alimentare cu energie și a transferului de date, incluzând soluția software Kofax PDF, ce le permit utilizatorilor să convertească, editeze și să partajeze mai ușor documentele scanate.

Funcția scanare îi dă utilizatorului mai multe opțiuni precum Scan to Email, Scan OCR, Scan to File și Scan to Image.

Modelul Brother DS-940DW vine echipat cu o baterie reîncărcabilă, slot de card microSD și interfață Wi-Fi.

Totodată, acesta beneficiază de autonomie deplină în utilizare documente scanate, stocandu-le pe card, putând fi accesate și partajate folosind un dispozitiv mobil pe care a fost instalată aplicația dedicată Brother iPrint&Scan.

Pe lângă asta, modelele DS-940DW și DS-740D permit scanare față-verso, în timp ce vârful de gamă asigură suport și pentru funcția de pornire automată a scanării.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Care sunt pașii pentru combaterea poluării aerului

Previous article

„Balaur by HyperX”, un PC de gaming sub 4000 lei de la PC Garage

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands