LenovoBrandsRecomandari

Campania Lenovo Gaming Days pe PC Garage cu EXTRA reduceri

0

Dacă ești pasionat de jocuri sau ești cum se mai spune acum “gamer”, cu siguranță ar trebui să parcurgi acest material cu mare drag, deoarece PC Garage vine cu EXTRA reduceri la produsele Lenovo.

Despre ce este vorba în această campanie?

PC Garage a dat drumul unei campanii interesante numite Lenovo Gaming Days, destinată pasionaților de gaming cu reduceri substanțiale atât la PC-uri cât și la laptop-uri Lenovo.

Ca să fiu și mai exact, aceștia au pus la bătaie un număr de 40 de laptopuri și 10 sisteme de gaming Lenovo pregătite de jocuri cu grafică ridicată.

Ceea ce ar trebui să știți, este că perioada campaniei Lenovo Gaming Days este valabilă între 4 și 6 februarie, deci, grăbiți-vă să vi le comandați din link-urile de mai jos pentru că timpul este limitat.

Modelele de laptop-uri sunt L340, Y540, Y740 și Y7000 care dispun de mai multe mărimi de ecran cât și specificații pentru fiecare buzunar, iar acestea încep de la 2.700 lei până la 11.700 lei pentru cei pretențioși și dedicați full time. Iar pentru sistemele PC pentru gaming, aveți modele Legion C530 și T530, la fel cu diferite configurații pentru fiecare buzunar.

Ce trebuie să faceți pentru a primii această EXTRA reducere?

După adăugarea produsului în coș, acesta va primi automat respectivul discount al acestei campanii.

Laptop-uri

Sisteme Desktop


Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Wacom One 13: Tableta grafică pentru începători și profesioniști

Previous article

Cum să depistezi virusul Corona online în timp real !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Lenovo