DiverseRecomandari

Cum să depistezi virusul Corona online în timp real !

1

Centrul pentru Știința și Ingineria Sistemelor, a realizat o platformă online unde poți vedea în timp real răspândirea virusului mortal Corona care și-a croit un drum din China către alte țări.

Această platformă nu numai că arată răspândirea virusului ci și cazurile confirmate, suspecte, a recuperărilor cât și a deceselor din cauza acestui virus mortal.

Acuratețea datelor nu este 100%. Există posibilitatea ca anumite persoane să nu știe că sunt infectate și ca atare situația lor nu poate fi raportată.

Pentru cine nu a auzit de virusul Corona, în principiu își are originea din orașul Wuhan, China și până acum a ucis mai mult de 420 de persoane și a îmbolnăvit peste 20.000 doar în China continentală. În ciuda eforturilor guvernului chinez de a pune în carantină virusul, au fost confirmate și cazuri în Asia, Australia, Europa și America de Nord.

Platforma preia datele oficiale de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) – precum și centrele de combatere a bolilor din SUA, China și Europa – pentru a arăta toate cazurile confirmate și suspectate de coronavirus, împreună cu pacienții recuperați și decesele acestora. Datele sunt vizualizate printr-un sistem de informații grafice în timp real (GIS) alimentat de Esri.

Source: Znet.com

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Campania Lenovo Gaming Days pe PC Garage cu EXTRA reduceri

Previous article

eMAG are sute de modele de televizoare la REDUCERE

Next article

You may also like

1 Comment

  1. În acest moment știrile spun că sunt 630 de decese și peste 31.000 de infectați cu coronavirus. O asemenea platformă este de ajutor mai mult din punct de vedere statistic. Dacă îți iei măsuri de protecție individuală numai atunci când se depistează, atunci se duce totul de râpă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Diverse