DiverseEvenimenteJocuri

Electronic Arts lanseaza astazi FIFA 20 ! Joc dezvoltat de studiourile EA din Bucuresti !

1

Ca o scurta introducere, acest Fifa20 este dezvoltat de studiourile EA din București și Vancouver si va aduce numeroase noutăți de interes, prin catre modul de joc complet nou VOLTA FOOTBALL, noi funcționalități ale Ultimate Team™ și cel mai authentic mod de Carieră de până acum.

Pe langa aceste noutati, va include toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020, împreună cu 3 noi fotbaliști români recreați autentic în joc: George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

Fifa 20 este cea mai noua editie a popularei francize de jocuri video sport. Jocul este dezvoltat de studiourile EA din București și Vancouver și este disponibil global pentru PlayStation®4, Xbox One și PC.

Echipa noastră din România a lucrat alături de colegii din Vancouver la noile funcționalități ale modurilor Carieră și Ultimate Team™, cât și la aducerea a numeroase inovații în gameplay. În plus, anunțul cel mai important pentru românii pasionați de fotbal este includerea Ligii 1 în FIFA 20, o noutate pe care suntem mândri că am putut-o oferi fanilor din țara noastră”, a declarat Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România.

FIFA Ultimate Team™ vine de asemenea cu o serie de noi funcționalități, inclusiv noi experiențe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care oferă jucătorilor noi provocări, împreună cu noi modalități de a progresa și a personaliza echipa pe măsură ce avansează în joc. Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au fost adăugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Kirin 990 cu modem 5G integrat – cel mai puternic chipset a lui Huawei !

Previous article

Serviciul SideSync va înceta ! Anunț făcut de Samsung

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] va reuni 20 dintre cele mai cunoscute și de tradiție cluburi din Europa, care se vor duela în FIFA 20 între 15 și 19 aprilie. La turneu vor participa fotbaliști profesioniști nominalizați de […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Diverse