HardwareRetail

ELKO România anunță disponibilitatea noilor Gateway-uri Moxa IIoT

0

ELKO Romania este companie membră a grupului ELKO fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune iar acestia anunță disponibilitatea noii serii de sisteme rugged Gateway IIoT– UC-8200. Sistem ce vine în completarea portofoliul de computere industriale bazate pe platformă Arm.

Mai nou, Seria UC-8200 cuprinde computere răcite pasiv, echipate cu procesoare dual-core Arm Cortex-A7 cu frecvența de 1 GHz și proiectate special pentru operare în condiții de mediu dificile, caracterizate de temperaturi ce se pot situa între -40 și 85 de grade Celsius. Datorită porturilor seriale duale, porturilor Gigabit Ethernet duale, celor 4 intrări digitale, 4 ieșiri digitale și portului CAN, precum și celor 2 porturi mPCIe și suportului dual-SIM, ce asigură redundanța unei conectivități Wi-Fi/ mobile, utilizatorii pot folosi echipamentele din seria UC-8200 în scenarii variate dintr-o multitudine de aplicații IIoT. Iar pentru a asigura durata extinsă de operare necesară în proiectele de automatizări industriale, seria UC-8200 beneficiază de o perioadă de garanție de 5 ani și de o perioadă de suport pentru Moxa Industrial Linux de 10 ani.

Sistemele UC-8200 sunt echipate cu conectivitate LTE Cat. 4 încorporată și oferă suport dual-SIM pentru redundanță, în timp ce funcția GPS integrată permite localizarea rapidă. Suplimentar, poate fi adăugată conectivitate Wi-Fi prin intermediul unor module de extensie. Pentru o integrare mai ușoară în sistemele existente, Moxa oferă un utilitar de administrare, cu ajutorul căruia programatorii pot configura rapid funcțiile celulare ale computerelor. Compatibilitatea wireless cu furnizorii regionali este asigurată prin aprobări RF, precum FCC, IC, PTCRB, RED, RCM și NCC*.

Sistemele Gateway IIoT joacă un rol deosebit de important în colectarea datelor de la dispozitive de tip Edge și transferarea acestora într-o bază de date din cloud. Prevăzute cu o gamă largă de interfețe de comunicații, precum porturi Gigabit Ethernet, porturi seriale RS-232/422/485, port CAN, intrări și ieșiri digitale, acestea simplifică enorm conectarea echipamentului din teren la o soluție cloud.

În aplicații solicitante, precum producția de energie solară, industria petrolieră și a gazelor naturale, managementul apei și al apelor reziduale, computerele sunt adeseori amplasate în medii cu temperaturi extreme, fiind în același timp expuse la praf și condiții atmosferice explozive. Datorită designului lor special, fără ventilatoare și intervalului extins de temperatură în care pot fi operate (-40 – 85°C, respectiv -40 – 70 de grade Celsius atunci când este folosită funcția LTE), computerele UC-8200 pot funcționa fără niciun fel de probleme în medii industriale potrivnice. Ele sunt totodată certificate C1D2, ATEX Zone 2 și IECEx*, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în medii periculoase, cu atmosferă ce prezintă risc ridicat de explozie.

Computerele din seria UC beneficiază de o perioadă de garanție de 5 ani și de o perioadă de suport software pentru Moxa Industrial Linux de 10 ani, incluzând îmbunătățiri și actualizări de securitate, pentru a asigura fiabilitatea și stabilitatea pe termen lung de care au nevoie instalările industriale.

Toată gama de produse Moxa este distribuită în România prin rețeaua locală de parteneri ELKO Romania.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

PC Garage oferă cadou nu mai puțin de 200 asamblări Standard și Gold

Previous article

BenQ lansează PhotoVue SW321C – monitorul 4K de 32 inch pentru fotografi

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Hardware