RecomandariDiverse

eMAG are sute de modele de televizoare la REDUCERE

0

Emag ne prezintă pe platforma acestora, oferte promoționale la o gama variată de televizoare atât la cele clasice cât și la cele smart (peste 100 de modele) cu diferite dimensiuni și tehnologii pentru toate “buzunarele”.

Prețurile încep de la 350 lei cu televizoare ce au o diagonală de 56 cm până la prețuri de 40.000 lei, modele care dispun de o tehnologie de ultimă generație, iar aici ne referim la televizoare cu panou QLED 8K și o diagonală de 207 cm.

Retailer-ul online, are oferte foarte atractive la televizoare Sony, Samsung, Phillips, LG, Horizon, Panasonic, Sharp, NEI, și cam orice fel de alt producător v-ar putea trece prin minte.

Modelele din promoție sunt atât din zona de televizoare standard cât și a televizoarelor SMART, astfel că puteți alege modelul dorit, chiar dacă doriți unul HD, sau unul 4K, în această pagină fiind câte ceva pentru fiecare client care e dornic să cumpere un televizor nou.

Promoțiile de pe site vin la unele modele și cu diferite cadouri la pachet împreună cu televizorul, doar că aceasta variază în funcție de partenerul magazinului care vinde respectivul model de televizor la ofertă.

Am listat mai jos câteva exemple de televizoare pe care vi le recomandăm, cât și un link către pagina cu toate ofertele promoționale la televizoare de pe platforma emag.ro.
Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Cum să depistezi virusul Corona online în timp real !

Previous article

F64 vine cu oferte la camerele mirrorless Olympus

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Recomandari