Diverse

eMAG va livra cu mașini 100% electrice !

0

Una dintre marile firme de curierat din România, a decis să facă o mișcare importantă pentru a reduce nivelul de poluare din București, pentru că doamna Gabriela Firea (primarul capitalei) nu a fost în stare să remedieze o astfel de problemă gravă de atâta timp.

Mai exact, vorbim despre firma de curierat Sameday împreună cu eMAG care au în plan să achiziționeze un număr de 70 de automobile 100% electrice pentru a reduce nivelul de carbon.

Pentru început, livrarea coletelor se vor efectua în București și Ilfov cu un număr de șase automobile Nissan E-NV200, urmând ca pe viitor să fie extins și pentru alimentarea easybox-urilor cu colete.

Oferte eMAG.ro – vezi aici !

Autonomia acestor mașini Nissan E-NV200 ajunge între 200-300 km și au o capacitatea de peste 200 de colete.

Denumirea acestui serviciu va fi eMAG Green Delivery

Ne preocupă ce lăsăm în urmă, iar prin această investiție venim în sprijinul clienților noștri interesați de sănătatea mediului și ne continuăm astfel eforturile de a construi un model de business responsabil. Împreună cu Sameday, ne propunem ca în următoarele șase luni să ajungem la 70 de vehicule 100% electrice și, treptat, să reducem amprenta de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător

a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG
Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Păreri: Philips OLED805/OLED855 din Amsterdam

Previous article

Fidelio X3 – Căștile premium de la Philips – piele Muirhead și textil din Kvadrat

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Diverse