PhilipsBrandsPeriferice

Fidelio X3 – Căștile premium de la Philips – piele Muirhead și textil din Kvadrat

0

Philips Fidelio X3 sunt căștile care combină performanța excepțională, designul de lux și calitatea de construire din materiale premium, creând o adevărată operă de artă pentru audiofili.

Philips Fidelio X3

Pe lângă produsele smart TV, aceștia au prezentat în Amsterdam cel mai recent model premium al seriei Fidelio, căști ale căror fani le sunt artiști, audiofili și chiar și pionieri ai muzicii, datorită combinației dintre design extrem de elegant și a calității sunetului bogat și precis.

Prezentare Philips Fidelio X3
Modelul Fidelio X3 este construit pe baza a 3 principii:
  • Calitatea sunetului
  • Calitatea de proiectare
  • Experiența de utilizator îmbunătățită

Design

Modelul Fidelio X3 este probabil cel mai frumos pe care l-am văzut eu până acum. Căștile sunt îmbrăcate într-un material textil din Kvadrat renunțând la grila metalică de pe exteriorul căștilor, ieșind puțin din timpar, iar rama ușoară, dar puternică, fiind din oțel satinat închis este acoperită cu piele Muirhead neagră, care se combină cu o bandă din pâslă groasă și bureți de urechi cu memorie din velur pentru a garanta un confort excepțional chiar și pe cea mai lungă sesiune de ascultare.

Features & Sound

Philips Sound a venit cu o îmbunătățire față de alte modele convenționale, cum ar fi „cochiliile” de urechi cu două straturi și o nouă construcție de creastă internă pentru a reduce vibrațiile cât și de pre-înclinarea plăcilor de difuzor cu până la un unghi de 15 grade pentru a se portivi mai exact cu forma naturală a urechii, oferind spre final o experiență audio cu adevărat imersivă.

Philips Fidelio X3

Modelul Fidelio X3 atinge niveluri de performanță de înaltă calitate printr-o lățime de bandă excepțională, acreditată de HRĂ, de la 5 ore la 40 KHz.

Experiența audio este net superioară comparativ cu produsele pe care le-am testat eu personal. Bass-ul este exact cât trebuie să fie, sunt prezente și înaltele și oferă un sunet dinamic în care îți dai seama că ai o pereche de căști premium la urechi din prima clipă.

Mai ales confortul de care dă dovadă această ramă ușoară, te vei afunda în note muzicale ore bune de acum în colo.

Mihai B. Jeliu – Philips Fidelio X3

Momentan, nu cunoaștem prețurile acestora.

Le puteti achizitiona de aici:

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

eMAG va livra cu mașini 100% electrice !

Previous article

Lista cu modelele de telefoane Samsung care vor primi update la Android 10

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Philips