BrandsDiverseEvenimenteSamsung

Galaxy Note 10 si S10 – Primele telefoane cu certificare Wi-Fi 6TM

0

Pe data de 18 Septembrie 2019, Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat că Note10 a fost numit de Wi-Fi Alliance drept primul smartphone certificat pentru noul standard în tehnologia de conectivitate – Wi-Fi 6.

În calitate de pionier în experiențe mobile, Samsung se mândrește cu faptul că este una dintre primele companii care deține acreditarea Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Galaxy Note10 este smartphone-ul din gama noastră flagship și primul smartphone certificat cu Wi-Fi CERTIFICAT 6TM. Suntem extrem de încântați să aducem Wi-Fi 6 consumatorilor noștri, atât pe Note10, cât și pe Galaxy S10.

a declarat Inkang Song, vicepreședinte și Head Technology Strategy Group of IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics.

Ce inseamna Wi-Fi 6 si pentru ce ne trebuie:

Ce inseamna?

In principiu, Wi-Fi 6 se bazeaza pe performanțele generațiilor Wi-Fi anterioare și este cea mai recentă tehnologie lansată de Institutul de Ingineri Electrici și Electronici (IEEE).

Wi-Fi este componenta esențială de infrastructură necesară pentru funcționarea corespunzătoare a unui număr tot mai mare de dispozitive comerciale și de consum. De la televizoare, electrocasnice, până la sisteme de securitate și de comunicații, pentru toate acestea nevoia de conectivitate crește tot mai mult.

Pentru ce ne trebuie?

  • Wi-Fi 6 va permite redarea conținutului de divertisment la o calitate mult mai înaltă, gestionând simultan conectivitatea în casă, pe toate device-urile disponibile.
  • În exterior, Wi-Fi 6 va îmbunătăți conectivitatea în zonele cu populație ridicată și va oferi un serviciu îmbunătățit pe măsură ce oamenii se află în mișcare.
  • În ceea ce privește întreprinderile, această nouă tehnologie va permite o automatizare mai mare și capabilități mai avansate în domeniul asistenței medicale și în învățarea electronică, precum și gestionarea unui număr mare de utilizatori și a unor volume mari de date.
Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Smartphone Honor 10 – un telefon surprinzator

Previous article

Televizoarele Samsung – primele din industrie care vor oferi conținut 8K și HDR10+

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands