SoftwareEvenimente

Huawei, Xiaomi, Oppo și Vivo se aliază pentru a lupta împotriva lui Google Play Store

0

Cele patru companii chinezești sunt în curs de a construi una dintre cele mai mari alianțe pentru a crea o alternativă la magazinul de aplicații Android al Google, sub numele de Global Developer Service Alliance (GDSA).

Simțindu-se amenințați de aceeași soartă pe care a avut-o Huawei, companiile Xiaomi, Oppo și Vivo, au decis să creeze o alianță puternică împreună cu Huawei de a-și crea propriul magazin de aplicații care să poată ca dezvoltatorii de aplicații, jocuri, filme, etc. să-și urce conținutul pe acea platformă.

Această mișcare s-ar vehicula că ar realiza-o prin martie, iar printre primele 9 regiuni s-ar afla India, Rusia și Indonezia.

Recent, Huawei a declarat că nici dacă ar avea oportunitatea de a folosi serviciile Google, nu ar mai face-o și deja au o alternativă proprie numită App Gallery.

Source: Reuters.com

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Google Maps a împlinit 15 ani și vine cu un design mai plăcut

Previous article

ViewSonic lansează plugin-ul myViewBoard pentru Intel Unite Solutions

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Software