BrandsEvenimenteHuawei

Kirin 990 cu modem 5G integrat – cel mai puternic chipset a lui Huawei !

0

In cadrul evenimentului IFA 2019 de la Berlin, CEO-ul Huawei Technologies Consumer Business Group, Richard Yu, a prezentat cel mai nou chipset de procesare Huawei, flagship-ul Kirin 990, precum și versiunea lui 5G, într-un discurs intitulat „Rethink Evolution”.

Fiind primul sistem din lume cu modem 5G integrat, Kirin 990 (5G) permite consumatorilor să beneficieze de o experiență de conectivitate 5G excelentă încă din primul an de comercializare 5G.”, a declarat Richard Yu. “Pentru a oferi o experiență 5G imbunatațită, Kirin 990 (5G) a fost complet transformat în ceea ce privește performanța și eficiența energetică, calculul AI (Inteligenta Artificiala) și ISP (Image Signal Processor), ducând experiența de utilizare a smartphone-ului la un alt nivel.

a continuat.

Acest Kirin 990 este primul flagship 5G SoC, pentru conectivitate ultra-rapidă, dispune de o arhitectură NPU inovatoare pentru putere de calcul în era 5G, o performanță premium și eficiență energetică, pentru o experiență 5G îmbunătățită si un ISP 5.0 actualizat, la capitolul camera pentru a surprinde frumusetea în fiecare moment.

Pe langa chipset-ul Kirin 990 cu modem 5G integrat, au mai prezentat in cadrul evenimentului si urmatoarele:

  • noul Huawei P30 Pro, cu design inovator si noi functionalitati foto-video
  • Q2 Pro, router-ul WiFi de ultima generatie
  • Noile casti Freebuds 3, echipate cu LiteOS
Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Televizoarele Samsung – primele din industrie care vor oferi conținut 8K și HDR10+

Previous article

Electronic Arts lanseaza astazi FIFA 20 ! Joc dezvoltat de studiourile EA din Bucuresti !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands