TechHardwareTelefoane

Leaks cu prototipul TCL – telefonul cu ecran slide-out

0

Anul acesta, vom avea parte de o mulțime de lansări de telefoane pliabile, chiar dacă încă nu ne-au convins producătorii că aceste terminale ce dispun de noua tehnologie de pliere a ecranului, este una sigură și de durată după nenumărate deschideri și închideri.

Cei drept, haideți să scoatem din calcul diferitele probleme apărute la ecran, și să vorbim mai mult despre aspectul lor, deoarece, pe lângă performanța și fiabilitatea lor, trebuie să dispună și de un aspect ce nu am mai văzut până acum la vreun telefon lansat.

Mai nou, TCL a dezvăluit în cadrul evenimentului CES, desfășurat la începutul acestui an, un prototip timpuriu care seamănă cu Galaxy Fold de la Samsung. Dar se pare că, compania TCL lucrează la ceva mult diferit față de acel model.

CNET a venit cu vestea precum că TCL lucrează la un dispozitiv cu o formă pe care am mai văzut până acum: trăgând de marginea laterală a telefonului, ecranul se va extinde.

Source: Cnet.com

Această tehnologie de roluire, am mai văzut-o la televizoarele LG care aveau același fel de extindere al ecranului. Fapt pentru care, nu va fi un telefon “pliabil” precum Galaxy Fold sau Motorola Razr.

Conform informațiilor prezentate de către CNET, aceștia urmau să-l dezvăluie în cadrul evenimentului MWC 2020 (Mobile World Congress 2020), dar acel eveniment a fost anulat săptămâna trecută din cauza preocupărilor legate de focarul de coronavirus.

Momentan, imaginile prezentate sunt efectiv niște randari pe PC, încât nu ne putem da seama dacă vor exista cute sau urme pe ecranul telefonului.

Source: Cnet.com

Per total, putem confirma din imaginile prezentate, că modelul TCL este unul dintre cele mai frumoase modele pliabile de până acum.

Source: Cnet.com

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

BenQ lansează PhotoVue SW321C – monitorul 4K de 32 inch pentru fotografi

Previous article

TOP 10 telefoane de buget la reducere

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Tech