EvenimenteBrandsLGTelevizoareUncategorized

LG va debuta la CES 2020 cu televizoare „Real 8K”

0

LG va lansa în cadrul evenimentului CES 2020 o nouă serie de televizoare 8K.

Compania a anunțat 8 noi modele de televizoare care vor fi prezentate la evenimentul internațional din Las Vegas marți pe 7 ianuarie.

Televizoarele LG vor dispune de dimensiuni multiple începând cu 65 inci ajungând până la 88 inci, ce constă în două modele premium LG Signature OLED (OLED ZX) și șapte modele LCD marca NanoCell.

LG spune că toate aceste televizoare oferă experiența „Real 8K”, întrucât depășesc noua definiție oficială 8K Ultra HD a industriei, stabilită de Consumer Technology Association (CTA), care necesită un prag de modulare de contrast de minim 50%.

Mai nou, noile televizoare vor accepta codecuri precum HEVC, VP9, AV1, cât și intrări 8K de la USB sau HDMI. Pe lângă acestea mai acceptă și streaming de conținut 8K la 60FPS și 8K 60P prin HDMI.

Modelele precizate vor fi capabile în a recunoaște fețele și textul de pe ecran, reglarea fină și ascuțirea tonurilor naturale ale pielii și caracteristici faciale mai bine definite decât modelele anterioare.

La partea de sunet, prin tehnologia de care dispune, respectiv AI Sound Pro, acesta identifică între cinci tipuri de sunet diferite și combină conținutul cu un sunet surround 5.1 virtual pentru a oferi experiența de vizionare „excepțională”.

Source: Androidheadlines.com

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Samsung a vândut în 2019 peste 6,7 milioane de smartphone-uri 5G

Previous article

Asus ROG a lansat căștile intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Evenimente