MotorolaBrandsHardwareTelefoane

Moto G8 va fi disponibil în România – ce știm despre el

0
Moto G8 2020
Moto G8 2020

Noul Moto G8, va fi disponibil în curând și la noi în România și este declarat de către producători că fiind „telefonul ideal pentru fotografii uimitoare. Perfect pentru captarea imaginilor de aproape, cât și pentru cadre largi”, dar asta vom vedea într-un review pe canalul nostru de Youtube, Mihai Jeliu, dacă este sau nu așa.

Acesta vine echipat cu o cameră care dispune de inteligență artificială (Ai), rezultând spre final fotografii clare și cât mai aproape de una perfectă.

Moto G8 dispune de un senzor rapid de 16MP cu o focalizare rapidă și permite fotografierea unor cadre clare indiferent de lumină. Obiectivul ultra wide angle captează de patru ori maimulte în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. Iar camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile care fac diferența, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

Telefonul vine echipat cu o baterie de 4.000 mAh care durează întreaga zi indiferent de cât de utilizat este telefonul. Nu mai este nevoie să ai mereu încărcătorul, pentru că moto g8 este proiectat să dureze până la 40 de ore cu o singură încărcare, totodată acest nou smartphone oferă o experiență unică de entertainment on-the-go. Tot conținutul preferat arată și sună mai bine că niciodată pe display-ul HD+ Max Vision de 6.4” susținut de boxe puternice.

Toate aceste caracteristici uluitoare sunt susținute de 4GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665, cu capabilități de procesare AI avansate care duc performanța la următorul nivel. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. moto g8 vine cu un spațiu de stocare generos de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB, pentru toate aplicațiile preferate, muzică, filme și fotografii.

Moto G8 încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime4. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc. Dispozitivul are un design rezistent la apă care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android™ 10 ultra-curată și fără aplicații preinstalate.

Moto G8 este disponibil începând de astăzi în Brazilia în jur de 910 lei. Va fi lansat în următoarele săptămâni în Europa, America de Sud, Asia și Australia.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

TOP 10 telefoane de buget la reducere

Previous article

Care sunt pașii pentru combaterea poluării aerului

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Motorola