MotorolaBrandsDiverseLenovo

Motorola a devenit partener oficial Ducati Corse

0

Acum câteva zile, Motorola a anunțat că a devenit partener oficial la nivel global cu Ducati, fiind una dintre cele mai recunoscute branduri de motociclete din lume.

Photo by Motorola

Ducati a prezentat în cadrul acestui eveniment, cel mai nou model al anului 2020, unde va fi prezent și logo-ul Motorola atât pe motocicletă cât și pe echipamentul pilotului.

Photo by Motorola

Mișcarea aceasta de parteneriat dintre Motorola și Ducati, a fost realizată cu scoul creșterii vizibilității brandurilor Lenovo și Motorola la nivel internațional.

In urma unora dintre cele mai recente lansări de produs, atenția față de brand și cererea pentru Motorola a crescut tot mai mult. Am observat asta la nivel global, astfel că suntem încântați de vizibilitatea tot mai mare pe care o va atrage acest parteneriat.

A declarat Francois LaFlamme, CMO Motorola

Suntem foarte bucuroși să începem această colaborare nouă și incitantă cu Motorola, un brand istoric care împărtășește multe valori comune cu Ducati. Între ele enumerăm tehnologia, performanța și design-ul

a anunțat Paolo Ciabatti, Director Sportiv Ducati Corse.

Anul 2020 va fi pentru Motorola cât și Ducati un an destul de bun, anunță aceștia.

Considerăm că este o aliniere perfectă a două branduri și așteptăm cu nerăbdare să vedem logo-ul Motorola în centrul motociclismului mondial

a mai adaugat Francois LaFlamme, CMO Motorola
Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

TOP 5 cele mai bune purificatoare de aer de buget

Previous article

Wacom One 13: Tableta grafică pentru începători și profesioniști

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Motorola