RetailDiverseHardwareRecomandari

PC Garage oferă cadou nu mai puțin de 200 asamblări Standard și Gold

0
72 / 100

PC Garage a anunțat astăzi că pun la dispoziție nu mai mult și nici mai puțin de 200 de asamblări de componente PC.

După cum bine știți, pe lângă performanțele componentelor utilizate, asamblarea PC-ului poate influența considerabil comportamentul acestuia. Iar lucrul acesta bănuiesc că îl știati cu toții.

Să vă dau și un exemplu: Un cooler pentru procesor montat incorect poate provoca temperaturi mult peste cele normale sau poate duce chiar la instabilitate, pe când lipsa unui cable management generează la rândul ei supra-încălzire și nivel de zgomot crescut, ducand per total la costuri mult mai mari la repararea unitatii.

Așa că, Pcgarage.ro a venit cu o soluție pentru a vă ușura munca și de a vă scapă de eventualele probleme, oferind în perioada 12 – 29 februarie, 200 asamblări pentru componentele achiziționate din oferta magazinului.

Acestea se împart în 2 categorii mari:

Asamblarea Standard presupune verificarea compatibilității componentelor alese şi instalarea unui sistem de operare de test pentru verificarea întregului sistem. Tot aici, dacă acestea au fost achiziţionate, se poate opta pentru preinstalarea unui sistem de operare și a unor aplicații.

Asamblarea GOLD se realizeză în trei paşi. Prim pas implică verificarea în prealabil de către specialiștii tehnici PC Garage a compatibilității componentelor alese de către clienți și oferirea unor recomandări și sfaturi. Pasul doi constă în garantarea funcționării sistemului în condiții optime datorită wire management-ului de excepție realizat de aceștia, ce va maximiza fluxul de aer din carcasă și va diminua temperaturile la nivelul componentelor. Pasu trei însemnă instalarea unui sistem de operare de test pentru rularea programelor de test și a benchmark-urilor. În cazul în care au fost achiziționate un sistem de operare și alte programe, acestea vor fi instalate înainte de livrarea PC-ului.

Cu toate astea, pe parcursul acestei perioade, PC garage vine în întâmpinarea clienților cu o serie de reduceri la componente. Aceste reduceri constau în discount-uri la carcase, cât şi la surse de putere, plăci de bază, procesoare şi plăci video.

Reduceri precum cele de mai jos:
Ce este de știut

Pe durata campaniei, atât asamblarea Standard, cât și cea Gold vor fi oferite în mod gratuit clienților, pentru componentele achiziționate de la PC Garage, în limita a 200 de asamblări. Oferta presupune ca toate componentele să fie achiziționate integral de la PC Garage, iar acestea să fie eligibile pentru tipul de asamblare ales.

Timpul estimat de asamblare este de 5 zile de la pregătirea comenzii, iar calitatea serviciului se poate observa atât pe canalul de YouTube, cât și pe paginile de Facebook și Instagram PC Garage, unde sunt postate sisteme gata construite și testate, ghiduri de asamblare și recenzii video ale componentelor PC din ofertă.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina dedicată campaniei:
https://www.pcgarage.ro/200-asamblari-gratuite/

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Acum este sansa ta de a deveni cu adevărat GAMER

Previous article

ELKO România anunță disponibilitatea noilor Gateway-uri Moxa IIoT

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Retail