TelefoaneBrandsSamsung

Samsung a lansat Galaxy A71 și A51

0

Samsung a lansat oficial ultimile modele din portofoliul acestora, respectiv Galaxy A71 și Galaxy A51 care fac parte din seria Galaxy A.

Aceștia au anunțat că dispun de inovații semnificative și cu specificații îmbunătățite: o baterie mai mare, o cameră inteligentă și un display Infinity-O pentru a oferi o experiență mobilă extraordinară.

Suntem bucuroși să completăm portofoliul de succes al seriei Galaxy A cu noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51. Odată cu multiplele lansări de anul trecut, seria Galaxy A a devenit una dintre cele mai îndrăgite game de smartphone-uri. Noile Galaxy A71 și Galaxy A51 continuă să ofere inovațiile cu care consumatorii noștri sunt obișnuiți. Știm că utilizatorii își doresc un device care să arate bine, cu o baterie care să reziste pe durata întregii zile și care să surprindă toate experiențele importante din viață, iar noi suntem mândri că putem să răspundem acestor nevoi cu cele mai noi device-uri din seria Galaxy A.

a spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Foto cu Galaxy A71 și Galaxy A51

Modelele Galaxy A71 și Galaxy A51 sunt construite cu scopul de a ridica nivelul de calitate a fotografiilor realizate cu camera principală, dar și cu cele trei camere Ultra Wide, Macro și Depth, ce combină funcții inteligente.

Obtine fotografii clare si pline de viata folosind camera principală de 64 de megapixeli de pe Galaxy A71 și cea de 48 de megapixeli de pe Galaxy A51. Acestea vă vor permite să faceți cele mai bune fotografii – atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Camera Ultra Wide are un obiectiv cu unghi de 123 de grade, oferindu-vă aceeași viziune periferică similară cu cea a ochiului uman, iar funcția de comutare inteligentă Wide Shot pornește automat atunci când este necesar.

Camera Macro surprinde fiecare detaliu, în timp ce camera Depth permite subiectului principal din fotografie să iasă în evidență cu ajutorul funcției Live Focus.

Video cu Galaxy A71 și Galaxy A51

Cu funcția Super Steady Video puteți filma clipuri fără să aveți grijă că filmarea va ieși mișcată.

Super Steady Video elimină efectul de trepidare al camerei, indiferent dacă filmați un videoclip cu un obiect în mișcare sau vă deplasați cu telefonul în mână. Chiar și atunci când alergați sau faceți drumeții, funcția Super Steady vă va ajuta să surprindeți momentul perfect.

Ambele modele Galaxy A71 și Galaxy A51 vin cu Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O.

Dimensiunea ecranelor sunt de de 6,7 inci, respectiv de 6,5 inci, care oferă experiențe imersive – incat va veti putea bucura de serialul sau jocul vostru preferat.

Samsung Galaxy A71 și Galaxy A51 vin cu baterie de 4.500 mAh și, respectiv, de 4.000 mAh, astfel încât să puteți utiliza telefonul fără probleme pe parcursul întregii zile si ambele vor dispune de funcții de încărcare rapidă de 25W și 15W, pentru a economisii timpul de incarcare.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

5 jocuri cool de jucat pe un telefon cu ecran mare

Previous article

Samsung lansează 2 telefoane accesibile: Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Telefoane