SamsungBrandsEvenimente

Samsung Electronics sponsor oficial al Ligii Europene PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

0

Samsung Electronics a anunțat printr-un comunicat de presă, că au devenit oficial sponsor al Ligii Europene PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG PEL).

Ca parte a acestui parteneriat, toate meciurile de PUBG PEL din 2019 vor fi jucate pe C27RG5, fiind cel mai recent monitor curbat de gaming de la Samsung – marcând astfel o premieră: primele meciuri oficiale de PUBG PEL ESports care vor fi jucate pe monitoare curbate. CRG5.

Modelul mentionat a fost prezentat pentru prima dată la Electronic Entertainment Expo 2019, si combină cea mai rapidă viteză de refresh din industrie, de 240Hz, cu un ecran curbat și compatibilitate NVIDIA G-SYNC, pentru a oferi gamerilor o experiență de joc imersivă.

Suntem bucuroși că Samsung s-a alăturat PUBG PEL. Este o excelentă oportunitate că echipele de top din PUBG PEL ESports vor juca pe monitorul curbat CRG5 de la Samsung. Samsung introduce astfel un nou tip de competiție în ceea ce privește e-sporturile și abia așteptăm să vedem rezultatele.

a declarat ​​States Atila Yesildag, șeful ESports EMEA

Pentru cei care nu știu ce înseamnă PUBG Europe League, este mai exact liga europeană profesionistă pentru popularul joc Battle Royale, PUBG (acesta este disponibil și pe mobil).

PUBG Europe League este organizată în Berlin, Germania și reprezintă partea europeană a sezonului competițional din 2019 organizat de PUBG Corporation și Starladder.

În această liga vor participa 16 clanuri, unele dintre ele având un renume mondial precum FaZe Clan, Natus Vincere, Team Liquid, G2 Esports, Pittsburg Knights, Team SoloMid și Ninjas în Pyjamas se vor antrena și vor concura pe monitoarele Samsung C27RG5 pentru șansa de a câștiga o parte din premiul total în valoare de 350.000 USD. Meciurile oficiale se joacă de vineri până duminică între orele 18:00 și 21:00, finală din faza 3 urmând să aibă loc pe 6 octombrie, iar finală de promovare pe 20 octombrie.

Ce este mai exact monitorul Samsung C27RG5?

Este primul monitor din lume ce dispune de un refresh de 240Hz pe un display curbat.

Pe lângă acest rată de împrospătare, vine cu o diagonală de 27” ce combină tehnologia RapidCurve™ de 240Hz și o curbură de 1500R.

Pentru a avea o experiență de joc excelență, fără întârziere în acțiunea jocului, cât și compatibilitatea NVIDIA G-SYNC care sincronizează unitatea de procesare grafică (GPU) cu display-ul, oferind jucătorilor o experiență de gaming excepțională, dinamică și neîntreruptă în timpul oricărei scene de rezoluție HD.

Monitorul Samsung dispune de un contrast 3000:1, un panou curbat aliniat vertical (VA) și design cu margini subțiri.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Serviciul SideSync va înceta ! Anunț făcut de Samsung

Previous article

Samsung vine cu un update important pentru Note 10 și seria Galaxy S10

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Samsung