BrandsDiverseEvenimenteSamsungTableteTelefoane

Samsung Galaxy Fold și noul Experience Store din Afi Palace Cotroceni

0

După deschiderea noului magazin Samsung Experience situat în incinta mall-ului Afi Palace Controceni, aceștia au anunțat tot la marea deschidere și disponibilitatea comercializării în România a primului și noului telefon pliabil al celor de la Samsung, numit Galaxy Fold, putand a fi cumparat începând cu 6 decembrie în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex și Emag.

Samsung Galaxy Fold reunește inovații de inginerie și de design care au fost dezvoltate de către echipele Samsung în decursul ultimilor 8 ani, de la debutul primului prototip de telefon pliabil în 2011.

Acestea au fost îmbunătățite în decursul ultimelor luni, astfel că, Galaxy Fold vine acum echipat cu un mecanism de pliere ușor și natural, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații, având parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Cel mai SMART lobby din România – Globalworth

Previous article

Pregateste-te de Craciun: Idei de cadouri sub 149 lei

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands