BrandsHardwareNoutatiSamsungTablete

Samsung Galaxy Tab S6 – Tableta premium fără jack de 3.5 mm

0

Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat printr-un comunicat de presă despre nouă tabletă care va face parte din portofoliul acestora.

Noua tabletă premium de la Samsung, respectiv Galaxy Tab S6, va dispune de specificații de top, însă nu va avea o funcție importantă pentru mulți utilizatori, respectiv s-a renunțat la jack-ul de 3.5 mm.

Totuși, vin cu vești bune pentru cei creativi și productivi, care își doresc un instrument care să țină pasul cu imaginația lor, cât și mai vine cu alte îmbunătățiri pe care le veți află pe parcusul acesui articol.

Respectiv, S pen-ul va avea îmbunătățiri majore aducând funcții noi, iar aici ne referim în realizarea selfi-urilor cât și controlul multimedia prin intermediul acestuia, care după cum știm, acesta avea rolul doar de scris și desenat.

„În ziua de azi, inspirația poate veni în orice moment, iar creativii și profesioniștii au nevoie de un dispozitiv capabil să țină pasul cu imaginația lor, completându-le în același timp stilul de viață aglomerat. Galaxy Tab S6 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și da frâu liber creativității cu ajutorul unui device cu specificații premium, rezultat al tehnologiei de ultimă oră cu care Samsung i-a obișnuit”

a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Electronics, Samsung Electronics.

În plus, S Pen-ul se încarcă fără fir și are o autonomie de până la 10 ore după doar 10 minute de încărcare, care din punctul nostru de vedere, este extraordinar de util.

Datorită S pen-ului, notițele vor fi transcrise pe această tabletă foarte simplu cât și pot fi convertite în text digital și exportate în formate precum Microsoft Word cu un singur clic.

Cel mai important lucru la acest comunicat, sunt specificațiile:

  • Display-ul are o dimensiune de 10.5” și este un Super AMOLED cu o rezoluție de 1600 x 2560 px cu un aspect de 16:10 și cu un raport de screen-to-body ratio de ~82.5%
  • Vine în 3 variante de culoare: Mountain Gray, Cloud Blue, Rose Blush
  • Are o dimensiune de 244.5 x 159.5 x 5.7 mm si o greutate de 420 g
  • Dispune de o camera frontală de 8MP, f/2.0, 1080p@30fps iar la camera principală vine cu un ansamblu de 2 senzori, respectiv 13 mp, f/2.0, 26mm (wide), 1/3.4″ iar cel de-al 2-lea sensor de 5 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
  • Vine in 2 versiuni: Prima este varianta cu 6 GB RAM cu un spatiu de stocare de 128 GB iar a doua varianta de 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare cu posibilitatea extinderii spatiului cu un card MicroSD cu pana la 1 TB, valabil pentru ambele variante
  • Dispune de un chipset de la Qualcomm Snapdragon 855 pe 7 nm, cu 8 nuclee, respectiv 1 de 2.84 GHz Kryo 485, 3 de 2.41 GHz Kryo 485 si 4 de 1.78 GHz Kryo 485 si un GPU Adreno 640.
  • Bateria acesteia este de 7040 mAh și se poate încarcă la o putere de 15W

Această tabletă Samsung Galaxy Tab S6 va fi lansată oficial în luna septembrie al acestui an.

Legat de prețul aceștia, momentan nu avem nici o informație.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Priza inteligentă – un gadget folositor la casa omului

Previous article

Excursie în Viena – o oferta de nerefuzat. Află tot ce trebuie să știi

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands