TelefoaneBrandsSamsung

Samsung lansează 2 telefoane accesibile: Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite

0

Modelele Galaxy S10 Lite si Galaxy Note10 Lite, vor face parte din portofoliul celor de la Samsung.


Mai nou, acestia au decis sa lanseze alte 2 modele care vor avea un pret mai accesibil decat modelele Galaxy S10, Galaxy S10+, Note10 si Note10+.


Dispozitivele Galaxy Lite duc caracteristicile cheie din zona premium (cea mai recenta tehnologie a camerei, semnatura S Pen, afisaj imersiv si o baterie de lunga durata) la un nivel cu totul nou.

Timp de 10 ani, Galaxy S și Galaxy Note au avut succes în întreaga lume. Aceste dispozitive reprezintă efortul nostru continuu de a furniza inovații de lider în domeniu, de la performanță și putere la informații și servicii. Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite vor introduce principalele caracteristici premium celor care doresc să experimenteze tot ce este mai bun din Samsung Galaxy

a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics

Camera avansată Pro-Grade pentru fotografii perfecte și video impecabil

Galaxy S10 Lite, are o cameră principală și camere Ultra Wide și Macro pe lângă noul Super Steady OIS.

Când este asociat cu modul Super Steady, OIS Super Steady oferă o stabilitate mai mare pentru fotografiile și videoclipurile centrate pe acțiune, permițându-vă să vă împărtășiți lumea live, fără niciun compromis.

Camera Ultra Wide are o lentilă unghiulară de 123 de grade, oferindu-vă o viziune la fel de largă precum ochiul uman, în timp ce camerele frontale și posterioare de înaltă rezoluție vă permit să captați fiecare detaliu în mod cât se poate de clar.

Galaxy Note10 Lite vine cu semnătura S Pen. Asistența Bluetooth Low-Energy (BLE) înseamnă că acum puteți naviga printr-o prezentare, controla conținutul video sau să faceți o fotografie, toate cu un simplu clic pe S Pen.

Samsung Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite vor oferi și mai multor persoane acces la toate avantajele premium:

  • Afișaj vizual neîntrerupt: Galaxy S10 Lite oferă Super AMOLED Plus și Galaxy Note10 Lite oferă afișaje Super AMOLED extrem Infinity-O cu o dimensiune de 6,7 inci
  • Baterie mai mare și de durată: Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite vin la pachet cu o baterie mare de 4.500mAh și capacitate de încărcare super-rapidă
  • Informații și servicii accesibile: Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite vin cu ecosistemul Samsung de aplicații și servicii inteligente, inclusiv Bixby (Vision, Mod de lentilă, rutine), Samsung Pay* și Samsung Health

Galaxy S10 Lite este disponibil în Prism White, Prism Black și Prism Blue, în timp ce Galaxy Note10 Lite este disponibil în Aura Glow, Aura Black și Aura Red.

SPECIFICATII GALAXY S10 LITE SI NOTE10 LITE

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Samsung a lansat Galaxy A71 și A51

Previous article

Samsung a vândut în 2019 peste 6,7 milioane de smartphone-uri 5G

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Telefoane