SamsungEvenimenteNoutati

Samsung lansează în stratosferă un telefon Galaxy S10 5G

0
70 / 100

Samsung Electronics Co. Ltd vor să împingă selfie-ul la extrem printr-o misiune pe care nimeni nu a mai realizat-o până în prezent. Respectiv de a trimite în stratosferă un telefon Samsung Galaxy S10 5G și de a-ți realiza un selfie în spațiu prin intermediul lui. Cum așa?

Ei bine, această misiune se numește SpaceSelfie și va fi realizată cu ajutorul lui Galaxy S10 5G alături de partenerul său aerospațial Flightline Films, trimițându-l în stratosferă prin intermediul unui balon cu super-presiune egal că mărime cu jumătate din dimensiunea unui teren de baschet (10,5 mx 18 m), ce va ajunge la o altitudine de 64.900ft. (20.000 m) transportând o cutie personalizată care va conține un S10 5G.

Respectivul echipament a fost conceput astfel încât calitatea fotografiilor să nu fie afectate din cauza curburii pământului cât și a luminii reflectate de soare care tot odată acea lumina solară alimentează întregul echipament și bateria telefonului prin intermediul unor panouri solare. 

Pentru a realiza o astfel de misiune în a fotografia din spațiu telefonul S10 5G cu imaginea selfie a persoanei și cu fundalul respectiv, a fost nevoit de dezvoltarea a 2 aplicații.

Una este o aplicație de control creată pentru a trimite și primi selfie-uri între Mission Control și echipamentul din spațiu.

Iar cea de-a două este special concepută pentru S10 5G, care comunică cu camera foto de pe platformă și care dă comandă să fie făcută poza selfie-ului care apare pe ecranul telefonului. Aplicația îi spune apoi aplicației de bază să trimită imaginea înapoi pe pământ și de acolo este livrată direct utilizatorului. Așa că, din momentul acesta, oricine își poate trimite imaginea selfie în spațiu prin intermediul Mission Control, accesând link-ul acesta: www.samsung.com/spaceselfie

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Samsung vine cu un update important pentru Note 10 și seria Galaxy S10

Previous article

Samsung a recunoscut defectul de securitate în tehnologia de recunoaștere a amprentelor

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Samsung