SamsungBrandsEvenimentePeriferice

Samsung lansează SSD-ul portabil T7 Touch

0

SSD T7 Touch de la Samsung este cel mai nou produs în materie de dispozitive de stocare externă ce combină un design elegant și compact cu viteze de mari de transfer datorită generației a 2-a de USB 3.2.

Pe lângă vitezele mari de transfer, aceștia vin cu un sistem de securitate mai avansat de protecție a datelor sub forma unui senzor de amprentă încorporat.

Utilizatorii care își împart timpul între proiecte de muncă, proiecte personale și hobby-uri își doresc să știe că datele lor sunt în siguranță. Acum datele acestora sunt în siguranță datorită senzorului de amprentă încorporat în device-ul care oferă viteze de transfer extraordinar de bune

declară dr. Mike Mang, vicepreședinte al Brand Product Biz Team, Memory Business la Samsung Electronics.

T7 Touch este destinat utilizatorilor profesioniști cât și pentru cei ocazionali, oferind un spațiu de stocare suficient și siguranță pentru un număr mare de fotografii, jocuri sau videoclipuri 4K/8K, fie conectat la computer, tabletă, smartphone sau consolă de jocuri, precum și rezistență pentru a lua conținutul oriunde.

Modelul acesta față de cele anterioare oferă un upgrade semnificativ al vitezei cu până la 1.050 MB/s citire și o viteză de scriere de 1.000 MB/s, fiind o viteză dublă față de modelul T5 și de până la 9,5 ori decât HDD-urile externe.

Pentru un nivel suplimentar de securitate, T7 Touch vine cu primul senzor de amprentă integrat pe un SSD Samsung, alături de protecția pe baza unei parole, dar și a unei criptări hardware de 256 biți.

T7 Touch vine pe culoarea neagră și argintiu, cu 500 GB, 1TB și 2TB și este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac și Android. T7 Touch include, de asemenea, o garanție limitată de trei ani.

T7 Touch este disponibil începând din această lună în peste 30 de țări din întreaga lume. După lansarea T7 Touch, SSD-ul Portabil T7 va fi lansat în cel de-al doilea doilea trimestru.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Samsung prezintă la CES noua gamă de monitoare de gaming Odyssey

Previous article

Aplicații utile pentru telefonul tău cu Android

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Samsung