EvenimenteBrandsSamsungTech

Samsung prezintă la CES 2020 o nouă categorie de electrocasnice inovatoare

0

În cadrul evenimentului CES 2020 organizat la Las Vegas, Samsung va prezenta lumii întregi o gama întreagă de electrocasnice cu inovații premiate cu scopul de a ridica standardul unei case moderne.

Produsele pe care le vor prezenta, vor avea ca scop reinventarea sarcinilor zilnice dând posibilitatea oamenilor să-și petreacă timpul concentrându-se asupra lucrurilor pe care le iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc, într-o locuința pe care o iubesc.

La Samsung, obiectivul nostru este să dezvoltăm electrocasnice concepute pentru felul în care trăim acum – aparate care îmbină designul modern cu tehnologiile noi şi inovatoare. Cu aceste produse, oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a alege dintre mai multe electrocasnice care le oferă un stil de viață mai convenabil și mai conectat ca oricând

a declarat Harry Choi, vicepreședinte senior în cadrul departamentului Digital Appliance Design Team & Lifestyle Labs, Samsung Electronics.

Aceștia ne explică că produsele Samsung pot aduce mai multă viață în locuință, nu doar să dormim și să ne relaxăm, ci poate fi transformată într-o sală de sport, birou și locul unde consumăm cel mai mult conținut multimedia.

Samsung a mers pe varianta unui design modular, personalizabil, care stabilește noi standarde.

  • Un frigider inovator și frumos proiectat îmbinând creativitatea materialelor și a culorilor punându-vă amprenta personală în ceea ce privește stilul bucătăriei voastre; puteți personaliza inclusiv funcțiile frigiderului cu Flex Zone (un compartiment care poate fi utilizat ca frigider sau/ şi congelator.)
  • Special gândit pentru spații mici, cu aparatul portabil Slim Double Induction este mai ușor să pregătiți masa oriunde în bucătărie – sau chiar în altă cameră din casă. Acesta gătește precis datorită celor două arzătoare cu tehnologie pe inducție, fiecare având nouă niveluri de putere diferite, pentru a face față oricărei cerințe culinare. Arzătoarele pot funcţiona separat pentru vase de gătit de dimensiuni mici, sau ca o suprafață unificată, mai mare, pentru grătar sau vase de gătit de mari dimensiuni.
  • Cube Refrigerators vine de această dată cu o nouă serie de frigidere modulare mici și o paletă de culori elegante care se îmbină perfect în orice decor: Wine, Beer și Beauty. Acestea vin cu o tehnologie specială de răcire pentru a fi suficient de silențioase încât pot fi plasate chiar și în dormitorul unde dormiți.
  • Samsung Shoe Care System este o inovaţie unică în ceea ce privește îngrijirea încălțămintei având grijă de unele dintre cele mai valoroase obiecte din garderobă, oferindu-vă posibilitatea de a dezodoriza, dezumidifica și usca încălțămintea cu un singur device.
Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Următorul Unpacked de la Samsung va fi pe 11 Februarie

Previous article

Sărbătorile au trecut, reducerile la Fashion Days au început !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Evenimente