EvenimenteBrandsSamsung

Samsung prezintă la CES noua gamă de monitoare de gaming Odyssey

0

Samsung a prezentat în cadrul evenimentului CES 2020, noua gama de monitoare curbate, destinate gamerilor ce dispun de o curbură de 1000R de înalta performanță, extrem de profundă reproducând o experiență vizuală extraordinară atunci când joci un joc.

Monitoarele sunt complet gândite pentru gameri cu display-uri curbate și funcții de top, oferind o experiență de joc cu totul nouă.

Modelul G9 dispune de un display QLED, unic în industria monitoarelor de gaming ce măsoară o diagonală de 49 inch.

Modelul G7 este alcătuit tot cu același display dar vine cu dimensiuni mai mici, respectiv 32 și 27 inch.

Monitoarele G9 și G7, au primit certificare de către TÜV Rheinland, fiind primul display curbat de înaltă performanță de 1000R, precum și certificarea pentru Eye Comfort.

De acum, gamerii se pot bucura de un timp de răspuns de 1ms și o ratp de refresh de 240hz RapidCurve™, ceea ce-i transportă direct în mijlocul acțiunii. Cele mai noi monitoare de gaming Samsung vor fi compatibile cu NVIDIA G-SYNC®** și Adaptive Sync pentru DP1.4. Ambele monitoare au fost proiectate cu o abordare complet nouă în ceea ce privește monitoarele de gaming.

G9, este declarat primul monitor cu Dual Quad High-Definition (DQHD; cu o rezoluție de 5120×1440), cu o rată de refresh de 240Hz, un timp de răspuns de 1ms, un raport de aspect de 32:9, o curbură profundă și imersivă de 1000R și luminozitate maximă de 1000 cd/m2.

Monitorul dispune de tehnologia Quantum dot și de un panel HDR1000 VA care reproduce culori realiste și detalii vii. Combinația dintre timpul de răspuns rapid, curbură de 1000R și rată de refresh, elimină distragerile și lag-ul, creând tranziții de ecran ultra-rapide necesare în momentele critice ale jocului, în care și o fracțiune de secundă ar putea face diferența dintre victorie și înfrângere.

Despre design, modelul G9 vine cu un exterior alb lucios și un nucleu luminos futurist în spatele monitorului, care include 52 de culori și cinci efecte de iluminare personalizabile.

Modelul G7, vine cu același timp de răspuns rapid, rată de refresh și aceeași formă curbată ca G9. Monitorul G7 cu Quad-High Definition (QHD; cu o rezoluție de 2560×1440), cu raport de aspect de 16:9 și cu panel HDR600 VA beneficiază de o luminozitate maximă de 600 cd/m2. În plus, ecranul QLED al monitorului G7 cu tehnologie Quantum dot oferă o gamă vastă de culori reproduse cu acuratețe, ce își păstrează claritatea chiar și în lumină puternică.

De această dată, modelul G7 vine cu un design diferit, având un exterior negru mat, elegant și un nucleu luminos care își poate modifica intensitatea sau schimba culoare în timpul jocului.

Monitoarele G9 și G7 de la Samsung vor fi disponibile la nivel global de la începutul celui de-al doilea trimestru al anului 2020.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Sărbătorile au trecut, reducerile la Fashion Days au început !

Previous article

Samsung lansează SSD-ul portabil T7 Touch

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Evenimente