SamsungTech

Samsung a recunoscut defectul de securitate în tehnologia de recunoaștere a amprentelor

0
68 / 100

Samsung Electornics a recunoscut că există un defect de securitate în tehnlogia de recunoaștere a amprentelor din seria sa Galaxy S10 și Note 10, spunând că vor veni cu un update de software săptămâna viitoare.

„Această problemă a implicat senzorii cu amprentă ultrasonic de deblocare a dispozitivelor după recunoașterea modelelor tridimensionale care apar pe anumite folii de protecție de ecran”

a declarat Samsung prin intermediul platformei sale online de știri.

Gigantul tehnologic anunță că update-ul va veni de săptămâna viitoare și ne recomandă că o dată cu actualizarea respectivă să vă scanați amprenta completă astfel încât toate porțiunile, inclusiv centrul și colțurile degetului să fie scanate complet.

Declarația de la Samsung a apărut după ce mai multe mijloace media din străinătate, inclusiv The Sun, din Marea Britanie, au raportat că Galaxy S10 acoperit cu folia de ecran din silicon poate fi ușor deblocat cu amprentele terților.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Samsung lansează în stratosferă un telefon Galaxy S10 5G

Previous article

LG Display vor fi noii furnizori de panouri LCD pentru iPhone-urile de buget

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Samsung