BrandsEvenimenteNoutatiSamsungTechTelefoane

Seria Samsung Galaxy S20: preț, specificații și informații utile

0

Samsung Electronics a prezentat aseară oficial, noua serie de terminale Galaxy S20, respectiv Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus si Galaxy S20 Ultra. Pe lângă prezentarea acestor terminale, ne-au fost prezentate și noile căști wireless Samsung Galaxy Buds+, și Samsung Galaxy Z Flip. Care este un telefon pliabil pe orizontală, promovat deja înainte de eveniment la gala premiilor Oscar.

Pe lângă aceste prezentări de produse, ne-au anunțat că seria Galaxy S20 va dispune de tehnologie 5G, asta pentru că Samsung începe o nouă decadă pe acest segment de tehnologie.

Stați fără griji, vor exista și modele cu tehnologie 4G, pentru că după cum v-am arătat și în video-ul acesta, nici rețelele 5G încă nu sunt pregătite pentru a oferii semnal pe toată regiunea țării.

Haideți să vedem ce ne oferă Samsung cu noile sale dispozitive din seria Galaxy S20.

Dotări Samsung Galaxy S20

Modelul Galaxy S20 vine cu un ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic Amoled de 120 Hz, 8 Gb RAM și 128 Gb ROM. La zona de autonomie, acesta vine cu o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă pe fir la 25 wați cât și wireless la 15 wați și încărcare reversibilă pentru alimentarea cu energie a noilor căști Samsung Galaxy Buds+. Acesta dispune de 3 senzori pentru camera principală compuse din: 12 MP (wide) + 64 MP (telephoto) + 12 (ultrawide), iar pentru camera selfie este echipat cu un senzor de 10 MP (wide).

Acesta va fi disponibil pe 3 variante de culori: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink.


Dotări Samsung Galaxy S20+ (telefonul mid-range)

Modelul Samsung S20 Plus vine cu un ecran de 6,7 inci 2K+ Dynamic Amoled de 120 Hz, 8 GB RAM și 128 GB ROM.

De această dată, modelul acesta vine cu câteva îmbunătățiri, respectiv o baterie de 4.500 mAh (la fel cu încărcare rapidă pe fir la 25 wați și wireless la 15 wați cu încărcare reversibilă), și pe lângă același ansamblu de cameră pe care-l are și modelul Galaxy S20, acesta vine în plus cu un senzor 3D și câteva mici plusuri.

Atât Galaxy S20, cât și Galaxy S20 Plus pot fi cumpărate în versiune 4G, doar că sunt disponibile doar cu 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, comparativ cu variantele 5G care au 12 GB memorie RAM 256 sau 512 GB spațiu de stocare.

Acesta va fi disponibil pe 3 variante de culori: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black.


Dotări Samsung Galaxy S20 Ultra (telefonul flaghship)

Modelul Samsung S20 Ultra, este telefonul de top al celor de la Samsung, care vine cu un ecran de 6,9 inci 2K+ Dynamic Amoled de 120 Hz, 12 sau 16 GB RAM cu 128 și 256 GB, respectiv 512 GB ROM. Bateria e impresionantă: 5.000 mAh cu o încărcare pe fir la 45 wați care încarcă această bestie de telefon de la 0 la 100% în doar 74 minute.

De această dată, Samsung, a adăugat un ansamblu impresionant de senzori pentru camera principală care ajunge să aibe chiar și 108 MP, urmat de cel de 48 MP (telephoto), 12 MP (ultrawide), un senzor 3D ToF și un senzor impresionant de 40 MP pentru camera de selfie.

Acesta va fi disponibil pe 2 variante de culori: Cosmic Grey, Cosmic Black.


Toată seria Galaxy S20 dispune de filmare la o rezoluție 8K (în premieră, fiind primele terminae care filmează la o așa rezoluție), doar că acest model Galaxy S20 Ultra, se diferentieaza de acestea cu acest senzor de 108 MP, care reușește să reproducă un video la o calitate mai bună la nivel de pixeli.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

10 idei de cadouri pentru Ea de Valentine’s Day

Previous article

Acum este sansa ta de a deveni cu adevărat GAMER

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands