BrandsDiverseEvenimenteSamsungTelevizoare

Televizoarele Samsung – primele din industrie care vor oferi conținut 8K și HDR10+

0

Cei de la Samsung Electronics Co. ne-au anunțat printr-un comunicat de presă precum că vor reda pentru prima oară în industrie conținutul 8k HDR10+ în parteneriat cu marile servicii de streaming europene. Odată cu acest anunț, Samsung își consolidează poziția de lider al industriei HDR (High Dynamic Range). CHILI, The Explorers și MEGOGO – trei furnizori cheie de servicii OTT (over-the-top) din Europa – vor adopta 8K HDR10+ alături de suportul 4K HDR10+.

Pe măsură ce HDR a devenit una dintre cele mai importante tehnologii ce oferă calitate înaltă imaginii, prin formatul nostru HDR10+ fiecare imagine este afisata pe ecran exact cum a vrut creatorul ei. Vom continua să ne consolidăm poziția de lider în industrie prin stabilirea de parteneriate cu furnizorii de top ai serviciilor de streaming și prin dotarea televizoarelor noastre cu tehnologia necesară pentru a suporta HDR10+ 8K

a declarat Hyogun Lee, vicepreședinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Ce este tehnologia HDR?

Tehnologia HDR10+ optimizează luminozitatea și maximizează raportul de contrast, oferind zonelor luminoase mai multă lumină și celor întunecoase mai multe umbre de întuneric. Funcția este disponibilă pe toate modelele de televizoare UHD și pe modelele 8K din 2019, inclusiv pe gama de televizoare QLED.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Galaxy Note 10 si S10 – Primele telefoane cu certificare Wi-Fi 6TM

Previous article

Kirin 990 cu modem 5G integrat – cel mai puternic chipset a lui Huawei !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Brands