61 / 100

Accesul pe site 

Prin accesarea website-ului Despre Tech va dati automat acordul asupra termenilor si conditiilor de utilizare ale sale. Acesti termeni si conditii se aplica tuturor celor care acceseaza sau contribuie in vreun fel la acest site. Website-ul poate contine link-uri ce va pot directiona catre alte site-uri externe, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Despre Tech, drept urmare nu ne asumam niciun fel de responsabilitate in legatura cu continutul, politica sau practicile utilizate de acestea. Continuand accesarea site-ului nostru, accceptati faptul ca despretech.ro nu poate fi tinut raspunzator in conditiile prezentate aici.

Politica de preluare a materialelor de pe despretech.ro

Preluarea stirilor, review-urilor sau a oricarui material din acest website este posibila numai in urmatoarele conditii:

  • Puteti prelua un paragraf din articole si maxim o poza, dar numai daca la finalul articolului d-voastra este adaugat ca sursa siteul despretech.ro cu link direct catre materialul preluat.
  • Nu aveti dreptul de a copia sau distribui materialele despretech.ro fara acordul in prealabil al administratorului acestui site.

Toate informatiile prezentate pe site au scop informativ. Va instiintam ca staff-ul nostru isi da toata silinta ca erorile de orice natura sa fie inlaturate de pe acest site, astfel ca nu suntem raspunzatori pentru acuratetea informatiilor prezentate. Va sfatuim sa utilizati aceste informatii DOAR pentru informarea dumneavoastra personala si in niciun caz la luarea unor decizii de achizitionare a unor bunuri fara a verifica aceste informatii.

Continutul acestui site nu poate fi copiat, folosit, transmis, reprodus, vandut, licentiat sau distribuit in alte scopuri fara acordul in scris al titularului drepturilor de proprietate. Sunteti de acord sa nu va angajati in copierea si/sau redistribuirea materialelor publicate catre terte parti, in interes commercial. De asemenea, sunteti de accord sa nu afectati sau sa interferati in vreun mod cu elementele de securitate ale acestui website sau cu tot ce restrictioneaza utilizarea, copierea continutului lui.

Prin utilizarea site-ului despretech.ro sunteti de accord cu asumarea oricarui risc. Nu oferim niciun fel de garantie si nu suntem in niciun fel raspunzatori referitor la acuratetea informatiilor de pe acest site. De asemenea, nu ne asuma nici o responsabilitate pentru urmatoarele cazuri:

  • distrugerea de orice natura a proprietatii rezultata din acccesul dvs pe acest website sau din accesarea serviciilor noastre
  • greseli, erori sau lipsa unor informatii clare din continut
  • orice intrerupere planificata sau neplanificata a transmisiilor dinspre si catre website-ul nostru
  • orice erori de site, troieni, virusi, malware sau alte probleme similare, ce pot fi transmise catre sau prin intermediul site-ului nostru de catre o terta parte si/sau orice tip de erori, pierderi sau stricaciuni de orice fel aparute ca urmare a utilizarii oricarui material publicat, transmis prin email, sau facut disponibil in oricare alt mod prin site-ul nostru
  • orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate, a tuturor datelor personale si/sau a informatiilor financiare stocate in acesta.

Despretech.ro nu isi asuma niciun fel responsabilitatea legat de oricare produs sau serviciu publicat sau oferit de catre terte parti prin website-ul nostru, sau orice site cu link inserat in continut sau plasat in orice banner sau orice alt tip de publicitate/reclama/advertorial. De asemenea, nu vom fi responsabil in niciun fel pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii.

Prevederi speciale legate de minori 

Firma SC Android INFO SRL nu urmărește în activitățile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atenție deosebită se acordă pentru a se asigura că orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele legale și în cazuri strict determinate.

Firma SC Android INFO SRL nu realizează activități promoționale de marketing direct față de minori.

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicații pe site-ul firmei SC Android INFO SRL ori participarea la concursuri sau campanii ale firmei, decât dacă aceasta se realizează în numele minorului de către reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauză, conform legii.

Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot beneficia de acțiunile publicației www.despretech.ro și primi comunicații de la firma SC Android INFO SRL numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoană care ne furnizează datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicații sau dispozitive acoperite de această Politică garantează că este major, respectiv are capacitate deplină de exercițiu. Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în condițiile legii, și având în vedere aspectele precizate mai sus.