EvenimenteNoutatiTech

Tesla Cybertruck – un pick-up dezastru?

0

Elon Musk (CEO si co-fondator al companiei Tesla), a prezentat întregii lumi în cadrul unui eveniment special, primul pick-up electric din istoria companiei Tesla pe acest segment de autovehicule.

Mai exact, vorbim de un pick-up denumit Tesla Cybertruck, care la prima vedere, pare un pic cam ciudat și complet diferit la design față de restul modelelor ale altor branduri.

Pe lângă aceste mici aspecte, mai pot adaugă că acest Cybertruck este „buletproof”.

Caroseria acestui pick-up este realizată din oțel inoxidabil rezistență chiar și la lovituri cu ciocanul iar geamurile pot opri chiar și gloanțe, însă în cadrul evenimentului, a fost un eșec total.

Tot odată, circulă pe internet și o mulțime de meme-uri legat de aspectul acestuia, aveți câteva exemple mai jos.

După cum ne-au obișnuit, interiorul acestuia este la fel de simplist că și restul modelelor din portofoliul companiei.

Vine cu spațiu pentru șase persoane și o planșă de bord precum are Model 3, cu toate comenzile integrate în meniul sistemului de infotainment – deservit și de această dată de un display tactil de dimensiuni mai mult decât generoase.

La capitolul performanță, Elon Musk se laudă că este cel mai rapid pick-up truck la momentul acesta, grație sistemului electric, cu unul, două sau chiar trei motoare, în funcție de versiunea aleasă.

Mai pe scurt, acesta ar fi motivul performanței când vine vorba de sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora în mai puțin de trei secunde a modelului de top – la care se adaugă un sfert de milă parcurs în doar 10.8 secunde, în timp ce autonomia totală depășește 800 km în cazul celei mai eficiente configurații oferite de camioneta americană.

Dar cifrele ce spun? Cât costă ?

Prețul de pornire variază în funcție de opțiunile pe care le alegeți, poate începe de la 39.900 și se poate opri pe la aproape 70.000 de dolari.

Cybertruck are o lungime de 5.885 mm și promite o capacitate de încărcare de până la 1.587 kg.

Dacă ți-l dorești, va trebui să mai aștepți deoarece producția primului pick-up din istoria companiei Tesla debutează în 2021, mai spune Elon Musk, însă cei interesați de Cybertruck pot plăti deja un avans.

MEME’S

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Black Friday la Orange Romania – 21 noiembrie – 3 decembrie

Previous article

10 produse vedetă vândute de Black Friday la Vivre

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Evenimente