EvenimenteSamsung

Următorul Unpacked de la Samsung va fi pe 11 Februarie

0

Samsung tocmai și-a anunțat următorul eveniment Unpacked, care va avea loc pe 11 februarie, la San Francisco, unde va anunța noul Galaxy S11.

În cadrul acestui eveniment din San Francisco, Samsung ar trebui să anunțe întregii lumi, două dispozitive noi.

Eventual, bănuim că aceștia vor prezența noul Galaxy S11 (sau Galaxy S20) cât și următorul dispozitiv pliabil, fiind a două generație de telefon pliabil după Galaxy Fold, având o deschidere a ecranului asemănătoare ca a lui Motorola Razr Phone.

Pe lângă anunțarea noului telefon pliabil, aceștia spun că prețul acestuia va fi unul mult mai mic decât cel a lui Galaxy Fold.

Bănuiesc că ați înțeles și ce am explicat în video-ul de mai jos, că anul 2019, a fost scânteia evoluției telefoanelor pliabile, încât, cu siguranță în anul 2020 vor fi lansate multe telefoane pliabile.

Zvonurile care au tot perindat pe internet, au arătat că vor fi prezentate 3 smartphone-uri Galaxy S11 (S20), dar nu vor purta același nume ca Galaxy S10.

Mai exact se preconizează că s-ar numi Galaxy S11, Galaxy S11 Plus și Galaxy S11 Ultra.

Modelul Galaxy S11 va deveni înlocuitorul modelului S10e însemnând că S10 Plus va fi varianta cea mai apreciată și vândută dintre cele 3.

Pentru fanii display-urilor cu refresh rate mare, familia Galaxy va veni cu 120Hz precum și camere de 108MP, făcând că acestea să fie unele dintre cele mai interesante smartphone-uri Galaxy S într-un timp atât de scurt.

Multe speculații au fost pe internet legat de denumirea acestui model, însă noi credem că va sări de la Galaxy S11 la Galaxy S20 datorită anului în care am intrat.

Source: Androidheadlines.com

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Asus ROG a lansat căștile intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C

Previous article

Samsung prezintă la CES 2020 o nouă categorie de electrocasnice inovatoare

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Evenimente