SoftwareBusinessDiverse

ViewSonic lansează plugin-ul myViewBoard pentru Intel Unite Solutions

0

ViewSonic Europe Ltd., unul dintre liderii globali pe piața soluțiilor de afișare, anunță lansarea unui plugin myViewBoard pentru Intel Unite® solution. Dedicat aplicațiilor specifice birourilor și sălilor de clasă, plugin-ul permite utilizatorilor de Intel Unite Solutions să profite de avantajele instrumentelor de whiteboard, îmbunătățindu-și astfel prezentările.

Încă de la lansare ecosistemul myViewBoard a pus pe primul plan nevoile utilizatorilor în materie de accesibilitate, ușurința în utilizare și eficiență. Suntem încântați să anunțăm începul colaborării cu Intel pentru dezvoltarea plugin-ului, acest plan consolidând angajamentul nostru în crearea de soluții inovatoare. Fie că discutăm de săli de birou, fie de săli de clasă, myViewBoard a fost conceptut să lucreze în tandem cu soluții de ultimă generație, precum Intel Unite

a declarat Craig Scott, CTO al ViewSonic și Președinte al ViewSonic EME/ANZ

“Platforma Intel Unite® este deschisă și scalabilă și permite utilizatorilor să adauge instrumentele lor preferate de lucru cu mai multă productivitate. Noile whiteboard-uri ViewSonic, ce dețin capabilitățile myViewBoard, oferă instrumente de colaborare avansate și reprezintă un plus important în cadrul ecosistemului Unite”, a declarat Jason Goecke, Intel Vice President și General Manager al Intel Unite.

Soluția Intel Unite este rapidă, simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor și permite atingerea unui nivel ridicat de performanță. Astfel, indiferent de locația din care este folosită, on-site sau de la distanță, aceasta funcționează cu cele mai noi tehnologii și oferă o partajare controlată a conținutului. myViewBoard este o platformă colaborativă care oferă utilizatorilor accesul rapid la instrumentele de productivitate preferate.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Huawei, Xiaomi, Oppo și Vivo se aliază pentru a lupta împotriva lui Google Play Store

Previous article

Xiaomi prezintă design-ul Mi 10 și confirmă data lansării

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Software