AllviewBrandsHardwareNoutatiTableteTech

Viva Home – sursa de entertainment de la Allview

0

Un gadget pentru entertainment !

Allview Romania, brandul autohton de smartphone-uri și tablete a lansat acum cateva zile, noul device ce imbina si functii al unui smart TV, facand ca acesta sa fie accesoriu important in viata fiecarui om unde iti va da posibilitatea de a interactiona si cu alte device-uri prin intermediul ei.

Pentru a va face o idee despre acest Viva Home vine cu un display impresionant, de 17,3”, cu noi funcționalități, indiferent de contextul în care este folosită. Acasă, la birou sau în vacanță, utilizatorul va avea un avantaj in interactiunea multiple ale tabletei cu alte dispozitive.

Viva Home este sursă de entertainment, utilizatorul având cinema-ul cu el, oriunde merge. Cu telecomandă cu funcție vocală și mouse, inclusă în pachet, comenzile de tipul: „Play music on YouTube„, „Play a movie on Netflix” returnează rapid rezultatul căutat, indiferent de sursa de redare a videoclipurilor, filmelor sau muzicii dorite.

Cateva lucruri pe care le poti realiza cu ea sunt de a-ti organiza diferitele device-uri de prin casa prin comenzi vocale cu ajutorul Google Assistant;

Folosirea de afisare a pozelor precum un tablou digital cat si a unui bloc de desen digital pentru copii si parinti creativi care se ocupa cu schite si proiecte de la job facand ca experienta de proiectare sa fie mai simpla datorita dimensiunii display-ului de 17.3″;

Cu ea mai poti viziona diverse retete culinare, exercitii fizice precum ai avea un trainer de sport, videocall-uri la dimensiuni reale, control parental cat si un asistent personal de birou.

Viva Home este disponibilă la prețul de 1099 lei, iar cei care profită de perioada de precomandă beneficiază de un voucher de 200 lei, aplicat direct în coșul de cumpărături. Aceasta o puteti achizitiona de aici:

Allview Viva Home – http://bit.ly/30YJZhP

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

Cel mai mare Huawei Experience Store din Romania

Previous article

TOP 5: telefoane 2019 sub pretul de 700 lei

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.