XiaomiBrandsEvenimente

Xiaomi prezintă design-ul Mi 10 și confirmă data lansării

0
72 / 100

Xiaomi a anunțat oficial dată lansării noii serii de telefoane Mi 10 !

Gama principală va fi dezvăluită pentru prima dată în China, pe 13 februarie doar că dezvăluirea lor va fi una online, și tindem să credem că motivul pentru acest lucru de al prezența online ar fi focarul de coronavirus din țară.

Următoarea dezvăluire la nivel global va fi cu o zi înainte față de evenimentul MWC 2020 din Barcelona, respectiv pe data de 23 februarie.

Ne așteptăm ca Xiaomi să lanseze 2 telefoane, Mi 10 și Mi 10 Pro.

Aceștia deja au confirmat că modelele vor dispune de ultimul procesor de la Snapdragon 865, și vor dispune de tehnologie 5G.

În urma postărilor de pe Twitter, vedem că unul din modelele precizate mai devreme, va dispune de o configurație a camerei cu 4 senzori de 108 MP.

Pe când pe modelul Mi 10 Vanilla se așteaptă ca acesta să dispună de un ansamblu de camere de 64 MP.

Din imaginile oferite de Xiaomi pe platforma de socializare, tindem să credem că atât Mi 10 și Mi 10 Pro vor dispune de un ecran OLED de 6,5 inch cu o rată de actualizare de 90Hz.

În mass media se vehiculează că prețul lui Mi 10 Pro s-ar învârti în jurul sumei de 545 $ pentru varianta de bază de 12 Gb RAM + 128 ROM, iar modelul Mi 10 s-ar învârti în jurul sumei de 444 $.

Despre lansarea globală, acestea vor fi disponibile la precomandă pe la sfârșitul lunii martie.

Mihai B. Jeliu
Pasionat de tehnologie, scriu review pentru telefoane mobile, tablete, portabile, diferite gadgets etc. In momentul de fata, utilizez un Samsung GALAXY S10 Plus, un aparat foto DSLR Canon 700D.

ViewSonic lansează plugin-ul myViewBoard pentru Intel Unite Solutions

Previous article

10 idei de cadouri pentru Ea de Valentine’s Day

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Xiaomi